Disponible la 20a edició del Harrison. Principios de Medicina Interna

La Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya ha incorporat una 20a edició del llibre electrònic, Harrison Principios de Medicina Interna.

 

Harrison. Principios de Medicina Interna 20a ed. és una publicació acreditada i reconeguda a nivell mundial sobre la medicina interna i els mecanismes patològics essencials. Aquesta 20a edició tracta temes com l'etiologia, la patogènia, les manifestacions clíniques, els mètodes de diagnòstic i el tractament de les malalties, agrupades per aparells i sistemes.

Conté nous capítols sobre temes emergents en la pràctica mèdica com l'economia del comportament i la salut, la salut integral, la funció de l'epigenètica en el desenvolupament de malalties i el seu tractament, les cèl·lules mare i les xarxes en medicina i tecnologies neuroterapèutiques emergents.

Podeu accedir a la publicació, des de la pàgina de Recursos Electrònics del portal de la Biblioteca, fent una cerca pel títol del recurs http://wr7mg6ay4l.search.serialssolutions.com/ejp/?libHash=WR7MG6AY4L#/?language=ca&titleType=BOOKS  

Per accedir al recurs haureu d'introduir les claus d'accés a la Biblioteca Virtual. Si no recordeu l'usuari i contrasenya, cliqueu aquí: https://suport.bibliotecasalut.gencat.cat/helpdesk/knowledgebase.php?article=100