Formacions flaix novembre 2021

Ja teniu  disponibles les noves edicions de les "Formacions flaix" que realitzaran durant el proper mes de novembre.

Des de la Biblioteca us oferim una nova sèrie de "Formacions flaix", amb l'objectiu d'introduir-vos en l'ús dels serveis i els recursos bibliogràfics que són accessibles des de la Biblioteca Virtual (BV). El format d'aquestes sessions és introductori, i s'expliquen els principals aspectes del tema que es tracti, la durada de cada sessió és de com a màxim 1 hora i es realitzen a través de la plataforma Teams.

Recordeu que no és necessària la inscripció prèvia. Només cal que us connecteu a l'hora indicada a la plataforma Teams, seguint l'enllaç de cada sessió.

Aquest mes, com a novetat, es faran sessions de formació sobre el Servei d'Obtenció de Documents (SOD), adreçades al personal del Departament de Salut, CatSalut i AQuAS). A més, tornem a oferir una formació específica de la base de dades UpToDate, en aquest cas per a residents.

Així mateix, també disposeu de formacions sobre els serveis, recursos bibliogràfics i sobre com cercar informació a la Biblioteca Virtual, i formacions específiques d'Embase, Scopus, Dynamed i Ryyan.

Esperem que siguin del vostre interès!