Noves edicions de les "Formacions flaix" octubre 2022

Ja teniu disponibles les noves edicions de les "Formacions flaix" que realitzaran durant el mes d'octubre.

Des de la Biblioteca us oferim una nova sèrie de "Formacions flaix", amb l'objectiu d'introduir-vos en l'ús dels serveis i els recursos bibliogràfics que són accessibles des de la Biblioteca Virtual (BV). El format d'aquestes sessions és introductori, i s'expliquen els principals aspectes del tema que es tracti, la durada de cada sessió és de com a màxim 1 hora i es realitzen a través de la plataforma Teams.

Recordeu que no és necessària la inscripció prèvia. Només cal que us connecteu a l'hora indicada a la plataforma Teams, seguint l'enllaç de cada sessió.

Aquest mes, es realitzaran formacions sobre serveis i recursos bibliogràfics disponibles a la Biblioteca Virtual, i sobre com cercar informació al fons bibliogràfic de la Biblioteca Virtual; es mostraran les millores i noves funcionalitats que ens ofereix la nova eina de cerca què disposa la Biblioteca Virtual. A més, també s'ofereix un webinar d'UptoDate especialitzat en salut mental, i formacions sobre Pubmed, Scientia, Orcid i Mendeley.

Esperem que siguin del vostre interès!