​​Avui dilluns 13 de març la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya presenta Scientia. Dipòsit d’Informació Digital a les II Jornades d’Innovació, Organitzades per Innogent i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.
Una de les actuacions iniciades, des de l'entrada en vigor del Pla de Reforma de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic, en el qual es formulava un compromís de fomentar la innovació en el funcionament de l'Administració, des d'una perspectiva de l'aprofitament i al potenciació del talent intern, ha estat l'impuls del Canal Innovació, i dins d'aquest, iNNOtECA.

Des d'InnoGent, volen donar valor als esforços que hi ha al darrere dels projectes d'innovació, la professionalitat en la gestió de projectes, la motivació, la superació i l'inconformisme dels equips i les persones. En aquest sentit, aquesta jornada vol donar la paraula a les persones, als professionals de l'Administració catalana, que han fet dels seus departaments llocs una mica millors, més eficients i més orientats a la ciutadania.

Objectius de la Jornada:
  • ​Presentar projectes de valors que s'estan desenvolupant en l'actualitat
  • Conèixer de la mà dels seus equips impulsors una selecció de pràctiques de la iNNOtECA.
  • Conèixer les valoracions i vivències de les persones dels equips que han impulsat i/o gestionat la pràctica innovadora.
  • Reconèixer el valor de la feina de les persones i els equips.

Data: 13 de març de 2017 de 12 a 14:30 hores
Lloc: Escola d'Administració Pública de Catalunya (Carrer Girona, 20 CP 08010 Barcelona)
Consulteu aquí ​el programa

Per més informació: