Presentació Biblioteca Virtual i Dynamed Plus

Presentació al Departament de Salut de la Biblioteca Virtual i Dynamed Plus.


El dimecres 6 de juny, de 9:30 a 11:00h., tindrà lloc a la sala d’actes del Departament de Salut la presentació de l’accés als recursos bibliogràfics de la Biblioteca Virtual del Sistema Sanitari Públic de Catalunya i de l’eina de presa de decisions Dynamed Plus.


La Biblioteca Virtual dóna accés als diferents serveis i recursos de la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya, i vol ser una eina de suport per a la gestió i localització del coneixement científic i d'aprenentatge per als professionals del sistema sanitari públic català.

Aquest any la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya ha subscrit l’eina de presa de decisions Dynamed Plus. Es tracta d’una eina de referència basada en l’evidència,  dissenyada per optimitzar el temps de respostes ràpides a preguntes clíniques.


Hi esteu tots convidats. Podeu consultar el programa des del seguent enllaç: ​https://bibliotecasalut.gencat.cat/CAT/Documents/informe_programa_Departament_Salut.pdf inscriure-us des de l'apartat de formació d'ATRI. En cas de no poder completar a temps la inscripció, podreu fer-ho directament des de la sala d'actes. A l'alumnat que assisteixi al 80% de les hores lectives, se li expedirà un certificat d'assistència.

​També es faran sessions de presentació de la Biblioteca Virtual i Dynamed Plus als Serveis Territorials de Lleida i Tarragona. Podeu consultar la graella de les sessions programades i els programes al següent enllaç: https://bibliotecasalut.gencat.cat/CAT/Lists/Actualitats/CustomDetail.aspx?ID=74