Omet les ordres de franja
Passa al contingut principal
Inicia
Inici > Serveis > Obtenció de documents

Obtenció de documents

 

El servei d'Obtenció de Documents (SOD) i Préstec Interbibliotecari facilita la còpia o el préstec de documents que no formen part del fons bibliogràfic de la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya, per exemple: articles de revistes, capítols de llibres, llibres dels fons d'altres biblioteques, etc.

Més informació
Si és el primer cop que utilitzeu el servei

Un cop donats d'alta, podreu sol·licitar documents.​

Si voleu sol·licitar un document

També podeu consultar i gestionar les vostres peticions.

Consideracions a tenir en compte si voleu utilitzar aquest servei:
  • Abans de realitzar qualsevol petició, l’usuari ha de comprovar, mitjançant el catàleg o el web, que la Biblioteca no disposa del document.
  • L'obtenció de documents a través d'aquest servei comporta una despesa econòmica marcada per la biblioteca a on es sol·licita el document. Per aquest motiu, la utilització del servei de SOD està sotmesa al pagament de les tarifes que s’hagin marcat.
  • Aquest servei està sotmès a la Llei de Propietat Intel·lectual vigent. I per això cal que tingueu en compte que:
    • En el cas de les còpies d'articles de revista, només podran utilitzar-se per a us privat del sol·licitant. Per tant, no se'n podran fer altres còpies i cap tipus d'ús col·lectiu o lucratiu.
    • És responsabilitat de l'usuari complir amb el que marca la Llei de Propietat Intel·lectual vigent.
  • Recomanem la consulta dels documents següents: Informació general del servei​, el Reglament del SOD.
  • També seran usuaris d’aquest servei les biblioteques d’altres centres que, a petició dels seus usuaris, vulguin tenir accés al fons bibliogràfic de la Biblioteca. ​En aquest cas, si sou una biblioteca ​utilitzeu el formulari​ d'alta de centres.