Omet les ordres de franja
Passa al contingut principal
Inicia
Inici > Serveis > Obtenció de documents

Obtenció de documents

 

El servei d'Obtenció de Documents (SOD) i Préstec Interbibliotecari facilita la còpia o el préstec de documents que no formen part del fons bibliogràfic de la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya, per exemple: articles de revistes, capítols de llibres, llibres dels fons d'altres biblioteques, etc.

Més informació
Per utilitzar aquest servei, cal que us doneu d’alta prèviament.

Si es la primera vegada que utilitzeu el SOD i no esteu donats d'alta, accediu al formulari de petició d'alta al servei a través de "Doneu-vos d'alta". Un cop donats d'alta al servei, podreu sol·licitar documents accedint al SOD a través del vostre usuari GICAR (sistema d’autenticació digital de la Generalitat de Catalunya utilitzat, per exemple, per accedir al portal ATRI).
Si és el primer cop que utilitzeu el servei

Un cop donats d'alta, podreu sol·licitar documents.​

Si esteu donats d'alta al servei, podeu accedir al formulari de peticions de documents mitjançant:

Podeu accedir per sol·licitar documents, consultar i gestionar les vostres peticions.

Consideracions a tenir en compte si voleu utilitzar aquest servei:
  • Abans de realitzar qualsevol petició, l’usuari ha de comprovar, mitjançant el catàleg o el web, que la Biblioteca no disposa del document.
  • L'obtenció de documents a través d'aquest servei comporta una despesa econòmica marcada per la biblioteca a on es sol·licita el document. Per aquest motiu, la utilització del servei de SOD està sotmesa al pagament de les tarifes que s’hagin marcat.
  • Aquest servei està sotmès a la Llei de Propietat Intel·lectual vigent. I per això cal que tingueu en compte que:
    • En el cas de les còpies d'articles de revista, només podran utilitzar-se per a us privat del sol·licitant. Per tant, no se'n podran fer altres còpies i cap tipus d'ús col·lectiu o lucratiu.
    • És responsabilitat de l'usuari complir amb el que marca la Llei de Propietat Intel·lectual vigent.
  • Recomanem la consulta dels documents següents: Informació general del servei​, el Reglament del SOD.
  • També seran usuaris d’aquest servei les biblioteques d’altres centres que, a petició dels seus usuaris, vulguin tenir accés al fons bibliogràfic de la Biblioteca. ​En aquest cas, si sou una biblioteca ​utilitzeu el formulari​ d'alta de centres. Si ja disposeu de credencials d'accés, accediu directament al formulari de peticions de documents.